Wie wij zijn

CLAIMWIJZER is een onafhankelijk schaderegelingsbureau, gespecialiseerd in verhaal, advies en behandeling van multibranche schadeclaims.
 
Opgericht in 2005, in navolging op de trend van outsourcing, de zoektocht naar innovatieve manieren van schadebehandeling en een toenemende vraag naar deskundigheid, biedt CLAIMWIJZER een dienstenpakket waar de gehele bedrijfskolom Assurantiën en aanverwante bedrijven, maar ook particulieren, incidenteel, tijdelijk of permanent, gebruik van kunnen maken.
 
CLAIMWIJZER maakt gebruik van een netwerk van onafhankelijke schadeprofessionals, die voor u klaar staan als de vraag hiervoor is. Zij zijn flexibel inzetbaar en wonen/werken door het hele land. Hierdoor zijn er geen onnodige overheadkosten en kan CLAIMWIJZER haar tarieven laag houden.
 

Missie en visie

Missie 
CLAIMWIJZER wil door opdrachtgevers en verzekeraars erkend worden als toonaangevend schaderegelingsbureau door middel van een effectieve en efficiënte claimbehandeling. 
   
De behandelfilosofie van CLAIMWIJZER is klantgericht, efficiënt en doeltreffend, waarbij een maximaal resultaat voor en een op continuïteit gerichte relatie met de opdrachtgever centraal staan. 
 
Visie 
Deze is even eenvoudig als bondig:
 
“ZEGGEN WAT JE DOET EN DOEN WAT JE ZEGT”