Verhaalservice

Uw rechten en plichten met uw relatie over een weer, worden veelal beheerst door een verzekerings-overeenkomst. In bepaalde gevallen verwacht uw relatie  echter een inspanning van u, die buiten deze verzekerings-overeenkomst valt, zoals in het geval dat het voertuig van uw relatie alleen WA of WA extra verzekerd is, maar buiten zijn of haar schuld betrokken is geraakt bij een aanrijding.
 
Hoewel de afgesloten overeenkomst u hier toe niet verplicht, zal de relatie wel bij u aankloppen voor hulp of het verhalen van zijn schade. Bij uw relatie leeft tenslotte de verwachting dat hij hier premie voor betaald.
 
De praktijk is echter anders en hoewel u voor deze service veelal geen vergoeding vraagt, kost deze “gratis” service vaak veel tijd en geld. Bij een eenmaal ingezette actie verwacht uw relatie dat deze ook succesvol wordt afgehandeld. Los van het feit dat wederpartijen zich zeer hardnekkig kunnen opstellen en het verhalen lang kan duren, zijn uw medewerkers niet beschikbaar voor de schadeafwikkeling van uw relaties waarvoor wel polisdekking bestaat.
 
Claimwijzer biedt aangesloten bedrijven deze verhaalservice, geheel kosteloos aan. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich bezig houden met “betaalde” schadebehandeling en houdt u buiten een zorgeloze uitbesteding, meer tijd over om zich te focussen op andere zaken die wel direct financieel profijt opleveren. Een Quick-Win situatie dus. 
 
Meer weten over deze dienst van CLAIMWIJZER?


Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op