Verhaalservice

SCHADE…… U ZULT HET MAAR OPLOPEN!
 
Wanneer u (materiële) schade oploopt door toedoen van een ander, dan zal de schade moeten worden vergoed door de (verzekeraar van de) veroorzaker. Iedereen zal het hier volmondig mee eens zijn. Niemand mag immers lijden onder de onachtzaamheid van een ander. 
   
U HEEFT RECHT OP SCHADEVERGOEDING
   
Het verhalen van schade lijkt gemakkelijk, maar vergt vaak een hoge mate van deskundigheid. Mogelijk heeft u dit al eens mogen ervaren of loopt u er nu tegen aan. De wederpartij is meestal een verzekeringsmaatschappij, die over veel meer kennis, middelen en uithoudingsvermogen beschikt dan u als benadeelde.
 
CLAIMWIJZER is het schade-regelingskantoor dat gespecialiseerd is in het verhalen van auto-schade middels jarenlange ervaring op gebied van aansprakelijkheidsvraagstukken en zo nodig beschikt over een uitgebreid netwerk van externe deskundigen.
 
Dit is voor u de garantie dat uw vordering bij CLAIMWIJZER in deskundige handen is en onderhandelt op basis van gelijkwaardigheid met de verzekeringsmaatschappij. Op deze manier is CLAIMWIJZER in staat uw specifieke zaak de aandacht te geven die nodig is voor een gedegen schaderegeling, waarbij u zich prettig voelt.
 
Het werkterrein van CLAIMWIJZER
Het werkterrein van CLAIMWIJZER ligt hoofdzakelijk in Nederland, maar door het toenemende internationale verkeer binnen Europa en de daarop aangepaste wet,- en regelgeving, is CLAIMWIJZER echter ook in staat uitstekend van dienst te zijn buiten de landsgrenzen. Bijvoorbeeld wanneer u tijdens een zakenreis of gedurende uw vakantie in het buitenland als gevolg van een aanrijding, schade oploopt. Voor de behandeling van een buitenlandschade zijn wel hogere kosten gemoeid, die weliswaar mogelijk te verhalen zijn, maar welke u wel eerst dient voor te schieten. Geef bij u melding dan ook duidelijk aan als er sprake is van buitenlandschade. 
 
Wilt u gebruik maken van de verhaalservice van CLAIMWIJZER? 

Vul dan hier het contactformulier in